• Title Length:25

  Cele mai recente articole
 • <meta> Keywords Count:1

  AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR
 • <meta> DescriptionLength:53

  AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR
 • <h1> tag

  Warning:No <h1> tag
 • <h2> tag

  Warning:No <h2> tag
 • <strong> tag

  Masuri:
  Marius Alexandru Dunca, Presedinte ANPC:” In aceasta perioada, ANPC supravegheaza piata prin controale intensificate, iar orice abatere de la prevederile legale va fi sanctionata. Sfatuiesc consumatorii sa nu achizitioneze produse din locuri neautorizate, deoarece comerciantii respectivi nu au posibilitatea sa asigure conditiile optime de transport, depozitare si comercializare si riscati sa achizitionati un produs neconform sau chiar nesigur care poate sa va afecteze sanatatea.”
  Masuri:
  Marius-Alexandru DUNCA, presedinte ANPC: ”Supravegherea permanenta a pietei, precum si respectarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor sunt principalele obiective ale ANPC si facem toate eforturile pentru ca acestea sa fie respectate in intreaga tara, de fiecare operator economic. Consumatorii au drepturi egale pe intreg teritoriul tarii si in spatiul comunitar, astfel ca nu vom tolera nicio abatere de la prevederile legale.”
  Marius-Alexandru DUNCA, presedinte ANPC: ”Pentru siguranta si sanatatea dumneavoastra va rugam sa fiti extrem de vigilenti la achizitionarea produselor alimentare si sa urmariti cu atentie urmatoarele aspecte”:
  Carnea de miel
  Peste
  Oua
  Vopsea de oua
  Produse de patiserie
  Vin
  SFATURI PENTRU CONSUMATORI - cumparare carne
  Masuri:
  Marius Dunca, presedinte ANPC: " Ii rog pe toti consumatorii care achizitioneaza produse de post sa fie extrem de atenti la compozitia acestora si sa ne sesizeze eventualele abateri."
  Marius Alexandru Dunca, presedinte Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: ”Nu putem tolera astfel de practici si vom continua supravegherea atenta pe acest segment de piața. Practica comerciala incorecta, precum si celelalte abateri constatate, afecteaza grav interesul economic al consumatorului. Maslinele si uleiul de masline sunt alimente de baza pentru consumatori astfel ca ele nu trebuie sa prezinte nici un risc si nicio abatere de la prevederile legale in vigoare. ”
  Marius Alexandru Dunca, Presedinte ANPC: ” Vreau sa specific faptul ca scopul principal al ANPC nu este de a sanctiona contraventional operatorul economic, ci este acela de a-l determina sa respecte legea si sa respecte drepturile fundamentale si esentiale ale consumatorului. Politica noastra este de a preveni, inainte de a combate.”
  Principalele abateri constatate :
  Marius Alexandru Dunca, Presedintele ANPC: ”Atrag atentia comerciantilor ca aceste controale vor continua si in zilele urmatoare, iar cei care nu respecta legea vor fi aspru sanctionati. ANPC este interesat de respectarea drepturilor consumatorilor, de a nu pune in niciun fel in pericol sanatatea consumatorilor”.
  Masuri dispuse:
  Principalele abateri constate:
  Marius Alexandru Dunca, Presedintele ANPC:” Este inadmisibil ca la aproximativ jumatate dintre operatorii economici verificati sa fie constatate abateri de la prevederile legale in vigoare. Produsele alimentare ecologice sunt din ce in ce mai cautate de catre consumatori, astfel ca este imperativ ca acestea sa respecte toate normele de siguranta si sa nu expuna consumatorul la niciun risc. In intreaga tara vom supraveghea neincetat comercializarea si etichetarea produselor alimentare ecologice si nu vom tolera nicio abatere in ceea ce priveste informarea completa, precisa si corecta a consumatorilor”.
  TELEFONUL CONSUMATORULUI INFOCONS
  021 – 9551
  Se pot obţine informaţii privind modalitatea de a adresa
  o sesizare sau reclamaţie în atenţia Comisariatelor
  Judeţene pentru Protecţia Consumatorilor.
 • <b> tag

  Warning:No <b> tag
 • Images without Alt Tag

  http://anpc.gov.ro/images/flag_uk_26x18.gif
  http://anpc.gov.ro/images/flag_ro_26x18.gif
 • Traffic

  This report show rough estimate of anpc.gov.ro's popularity
  See the traffic for sputnik20.deviantart.com
 • HTTP Header Analysis

  HTTP/1.1 200 OK
  Date: Wed, 16 Apr 2014 07:18:57 GMT
  Server: Apache
  Set-Cookie: a0b05033a1a51d0f54fefbbd1e847da2=hatvsesr0f4qi0fv2a1bpjqo56; path=/
  P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
  Cache-Control: no-cache
  Pragma: no-cache
  Vary: Accept-Encoding
  Content-Encoding: gzip
  Content-Length: 11912
  Keep-Alive: timeout=3, max=256
  Connection: Keep-Alive
  Content-Type: text/html; charset=utf-8
 • Dns Recode

  HostTypeTarget / IP(ipv6)TTLOther
  anpc.gov.roA193.151.29.53598class:IN
  anpc.gov.roNSns3.stsisp.ro3599class:IN
  anpc.gov.roNSns2.stsisp.ro3599class:IN
  anpc.gov.roNSns1.stsisp.ro3599class:IN
  anpc.gov.roSOA3599mname:mail.stsmail.ro
  rname:root.mail.stsmail.ro
  serial:2012072301
  refresh:86400
  retry:14400
  expire:7868000
  minimum-ttl:345600
  class:IN
 • Whois